Tratament

Ce avem de facut, cum procedam?
Terapia fara hormoni - Terapia cu hormoni - Ce putem face noi?

Toate discutiile pe tema menopauzei se invart in jurul acestei dilemei “Cu sau fara hormoni? “ Foarte important este atat profilul fiecarei femei, cat si gradul de disconfort cauzat de modificarile din timpul menopauzei. Experienta a aratat ca 30 % dintre femei nu au nici o problema cu modificarile induse de menopauza, 30% au o suferinta moderata sau usoara, si un procent de 30% au suferinte severe, care le impiedica sa-si desfasoare activitatea zilnica, influenteaza negativ confortul vietii femeilor si sunt foarte greu de suportat.


Pentru femeile cu suferinte usoare si moderate un tratament natural, fara hormoni este cea mai buna solutie, eficace, si in acelasi timp fara riscuri. Problema terapiei cu hormoni se pune doar cand suferintele sunt foarte puternice si chiar si atunci doar in “doze cat mai mici, pe perioade cat mai scurte “.
Puteti sa ne trimiteti propuneri, comentarii si intrebari. Solicitarile detaliate de transmitere mai departe catre specialistii competenti.

Schaper & Brümmer GmbH & Co.KG
Experienta a dovedit ca multe intrebari primesc un raspuns individual si amanuntit la telefon. Daca ne transmiteti numarul dumneavoastra de telefon noi va apelam cu placere.
Daca doriti un raspuns prin posta, ne puteti scrie la adresa:
3F Plantamed
Bucureşti, Calea Victoriei 103-105, Sector 1 ROMÂNIA
Daca doriti un raspuns prin e-mail, ne puteti scrie la adresa:
contact@3f.ro
Daca doriti informatii prin telefon, sunati la:
021 316 89 31
021 312 95 80


designed by webadmedia.ro