Remifemin

Substanta activa din REMIFEMIN
Remifemin - Substanta activa - Indicatii de folosire

Este recunoscuta, apreciata de specialisti, de calitate incontestabila. In tratamentul neplacerilor fizice si psihice care apar in menopauza s-a evidentiat in mod deosebit o planta medicinala, numita CIMICIFUGA, al carei extract special ICR actioneaza asupra suferintelor fizice si psihice si care se gaseste in produsul REMIFEMIN.

Extractul special ICR din planta CIMICIFUGA


Preparatul din aceasta planta nu este doar un simplu preparat. Covarsitor pentru efectul lui, ca si la toate produsele medicinale din plante, este calitatea extractului de substanta activa.

Pentru a putea garanta permanent un efect constant si o buna toleranta, s-au efectuat timp de mai multe decenii cercetari asupra extractului isopropanolic special de cimicifuga (ICR – extract special). Acest extract are propriile sale efecte, toleranta si siguranta dovedite in nenumarate studii stintifice.

Extractul special ICR este continut exclusiv in produsul numit REMIFEMIN.

Activ si sigur

Foarte important: extractul special ICR nu contine nici hormoni, nici fitohormoni. Remifemin nu actioneaza pe baza de hormoni. In timpul studiilor clinice efectuate s-a dovedit de nenumarate ori ca folosirea extractului special ICR nu produce efecte nedorite asupra tesuturilor mamare sau uterine.

Este foarte bine tolerat

Remifemin este deosebit de bine tolerat de organism datorita modului de actiune al plantei. Pana astazi nu s-au constatat efecte de obisnuita sau dependenta.

Puteti sa ne trimiteti propuneri, comentarii si intrebari. Solicitarile detaliate de transmitere mai departe catre specialistii competenti.

Schaper & Brümmer GmbH & Co.KG
Experienta a dovedit ca multe intrebari primesc un raspuns individual si amanuntit la telefon. Daca ne transmiteti numarul dumneavoastra de telefon noi va apelam cu placere.
Daca doriti un raspuns prin posta, ne puteti scrie la adresa:
3F Plantamed
Bucureşti, Calea Victoriei 103-105, Sector 1 ROMÂNIA
Daca doriti un raspuns prin e-mail, ne puteti scrie la adresa:
contact@3f.ro
Daca doriti informatii prin telefon, sunati la:
021 316 89 31
021 312 95 80


designed by webadmedia.ro